Zense for Beauty
Miranda

Over Zense for Beauty

Ik ben Miranda Slump. In 2015 ben ik als Allround Schoonheidsspecialiste en Visagiste afgestudeerd aan de "Haarlemse Akademie" te Uitgeest. Hierna ben ik meteen bij een gerenommeerde Spa in Amsterdam gaan werken, waar ik veel heb geleerd, met name op het gebied van huidverzorging, voetverzorging en massages.


Na een tweetal leerzame jaren ben ik overgestapt naar een Beauty Salon in een ander deel van Amsterdam waar ik, naast mijn eigen salon, vijf jaar met heel veel plezier heb gewerkt. Vanaf eind 2022 heb ik besloten om me volledig te richten op mijn eigen salon. Ik volg regelmatig diverse specialistische cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en ontwikkelingen in het vak. Hierdoor kan ik u een ruime keuze aan behandelingen aanbieden.

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen (Medik8) , wimpers & wenkbrauwen, wimperextensions, massages, waxen, manicure en pedicure. 


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? stuur dan een mail naar zenseforbeauty@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op! Bellen kan natuurlijk ook op 0650449801.

Wilt u meteen een afspraak maken? Klik dan hier of ga naar de pagina "afspraak maken" en klik op de button.   


Graag tot ziens! 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram