Zense for Beauty
Miranda


Gezicht(Medik8 Facials)

Voor ik begin met een gezichtsbehandeling, maak ik een analyse van de huid. Hierdoor kan ik, in overleg met u, de juiste behandeling bepalen in combinatie met de juiste producten. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat.

Gezicht (Medik8 Peelings)

Voor ik begin met een gezichtsbehandeling, maak ik een analyse van de huid. Hierdoor kan ik, in overleg met u, de juiste behandeling bepalen in combinatie met de juiste producten. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat.

Microneedling

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van microneedling. Het betreft een methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte.
Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een dermapen, met miniscule naaldjes, waarmee kleine micro-kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt.

Wimpers & Wenkbrauwen

Voor een juiste behandeling van uw wimpers en/of wenkbrauwen zal ik eerst met u uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Of het nu om verven, modelleren en/of wimperextensions gaat, het is allemaal mogelijk. Goed gemodelleerde en verzorgde wenkbrauwen en wimpers creëren een goede basis voor een mooi en goed verzorgd uiterlijk.

Massages

Even lekker ontspannen met een heerlijke massage, wie wil dat nu niet? Van deelmassages tot het gehele lichaam, het is allemaal mogelijk. Uiteraard worden eventuele lichamelijke klachten en aandachtspunten, als die er zijn, vooraf met u besproken. Daar waar nodig kan ik u adviseren indien u mogelijk een specialist nodig heeft, bijvoorbeeld een fysiotherapeut.

Waxen

U kent het misschien wel, die lelijke ontsierende haartjes in het gezicht of de oksels. U heeft een nieuwe bikini die u graag aan wil op vakantie, maar u ergert zich aan de haartjes die ertussenuit piepen. Geen probleem, ik help u voor langere tijd, zo goed als pijnloos, van uw haartjes af zodat u zonder zorgen op dat feestje kan verschijnen, die leuke mouwloze jurk aankan en met een gerust hart, in uw bikini, vakantie kan vieren.

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog en ruw aanvoelen, kunnen kloofjes ontstaan en uw nagels in een mindere conditie. Veel mensen kijken, bij een eerste ontmoeting naar de handen. Goede en mooi verzorgde handen en nagels kunnen van groot belang zijn om een goede (eerste) indruk achter te laten. Na een manicurebehandeling bij Zense for Beauty zien uw handen er weer netjes en verzorgd uit en zijn in een perfecte conditie. Uiteraard is het mogelijk om, tegen een meerprijs, de manicure compleet te maken met een mooie gellak, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Pedicure

We ervaren het als vanzelfsprekend dat onze voeten ons dagelijks van A naar B dragen. Maar wist u dat als u beschadigde voeten heeft, u vaak ongemerkt van houding verandert waardoor er ook andere klachten kunnen ontstaan, zoals rug- en nekklachten?  Goede voetverzorging is daarom belangrijk voor iedereen. Voetverzorging kan problemen verhelpen en voorkomen, maar is ook een verwenmoment voor uw voeten. Of het nu gaat om nagelverzorging, het knippen en vijlen van uw nagels of alleen lakken, het verwijderen van een likdoorn, het behandelen van een ingegroeide teennagel of een volledige pedicurebehandeling, wel of niet gecombineerd met een voetmassage, bij Zense for Beauty kan het allemaal.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram